Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră într-un cimitir din Arad! Un bărbat a fost găsit fără viaţa, chiar pe mormântul părinţilor lui

Descoperire macabră făcută de o femeie care a mers în cimitir să aprindă o lumânare rudelor sale,care au părăsit această lume.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe un mormânt ea a observat trupul fără viaţă al unui bărbat. În stare de şoc, femeia a sunat la 112 şi la faţa locului a venit imediat Poliţia.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Anchetatorii ajunşi la locul tragediei au constatat că bărbatul şi-ar fi provocat singur cu cuţitul mai multe leziuni în zona toracelui şi a gâtului. Mai mult, presa locala din Arad relatează că bărbatul ar fi decis să-şi încheie socotelile cu viaţa după o ceartă aprigă cu soţia sa.

"Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că, într-un cimitir de pe strada Petru Rareş, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 60 de ani care prezenta leziuni la nivelul toracelui, care ar fi fost provocate de un obiect ascuţit înţepător.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la SJML, în vederea efectuării necropsiei, iar în urma efectuării acesteia, s-a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei fapte penale", a declarat inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI