Oamenii legii americani au transmis luni, 28 noiembrie 2022, că au fost finalizate autopsiile a doi băieţi și două fetiţe, ale căror rămășițe au fost preluate dintr-un congelator aflat într-un apartament din Boston, în zilele de 17 și 18 noiembrie.

Citește și: Incredibil! Cel mai mare vulcan activ din lume a erupt după 40 de ani

În ziua de 17 noiembrie, agenții de poliție au percheziţionat apartamentul după un apel din partea unui membru al personalului de curățenie, care susţinea că a găsit trupul neînsuflețit al unui "fetus sau bebeluș"  în congelator.

După nici doar 24 de ore după descoperirea macabră, Departamentul de Poliție din Boston a confirmat descoperirea "a ceea ce părea a fi alte rămășițe umane".

Locatarii imobilului sunt îngroziți

Primele rămășițe au fost descoperite în timp ce personalul de curăţenie pregătea apartamentul pentru un nou chiriaș. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a rugat prietena să îl ajute să scape de cadavru

"Este mai mult un mister decât o crimă, în momentul acesta”, a precizat purtătorul de cuvânt al procurorului Kevin Hayden, din comitatul Suffolk, James Borghesani. Oficialul a menționat săptămâna trecută că procurorii au încercat din greu să stabilească dacă a fost comisă o infracțiune, din cauza înghețării cadavrelor.

Descoperirile îngrozitoare i-au șocat pe membrii comunității din suburbia Bostonului, East Broadway.   "Tu doar speri și te rogi pentru umanitate, te rogi pentru familia care a pierdut copilul", a mărturisit un vecin pentru NBC 10.

Citește și: A vrut să își tundă câinele, însă a ajuns să fie terifiat de rezultatul final. „Vreau să plece. Mă sperie”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si