Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră într-un congelator din Boston! Polițiștii au găsit rămășitele unor copii: "E mai mult un mister decât o crimă"

Oamenii legii din Boston au făcut o descoperire mai multe decât macabră. A u găsit într-un apartament dintr-un cartier rezidenţial al oraşului rămăşiţele unui bebeluş într-un congelator. La doar o zi după descoperire, au dat peste cadavrele altor copii, în aceeaşi locuinţă, conform jurnaliștilor de la NBC 10.

Alexandra Costea,

Descoperire macabră într-un congelator din Boston! Polițiștii au găsit rămășitele unor copii: "E mai mult un mister decât o crimă"

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Oamenii legii americani au transmis luni, 28 noiembrie 2022, că au fost finalizate autopsiile a doi băieţi și două fetiţe, ale căror rămășițe au fost preluate dintr-un congelator aflat într-un apartament din Boston, în zilele de 17 și 18 noiembrie.

Citește și: Incredibil! Cel mai mare vulcan activ din lume a erupt după 40 de ani

În ziua de 17 noiembrie, agenții de poliție au percheziţionat apartamentul după un apel din partea unui membru al personalului de curățenie, care susţinea că a găsit trupul neînsuflețit al unui "fetus sau bebeluș"  în congelator. După nici doar 24 de ore după descoperirea macabră, Departamentul de Poliție din Boston a confirmat descoperirea "a ceea ce părea a fi alte rămășițe umane".

Locatarii imobilului sunt îngroziți

Primele rămășițe au fost descoperite în timp ce personalul de curăţenie pregătea apartamentul pentru un nou chiriaș. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Un adolescent de 16 ani din SUA a ucis o tânără de 13 ani, apoi și-a rugat prietena să îl ajute să scape de cadavru

"Este mai mult un mister decât o crimă, în momentul acesta”, a precizat purtătorul de cuvânt al procurorului Kevin Hayden, din comitatul Suffolk, James Borghesani. Oficialul a menționat săptămâna trecută că procurorii au încercat din greu să stabilească dacă a fost comisă o infracțiune, din cauza înghețării cadavrelor.

Descoperirile îngrozitoare i-au șocat pe membrii comunității din suburbia Bostonului, East Broadway.   "Tu doar speri și te rogi pentru umanitate, te rogi pentru familia care a pierdut copilul", a mărturisit un vecin pentru NBC 10.

Citește și: A vrut să își tundă câinele, însă a ajuns să fie terifiat de rezultatul final. „Vreau să plece. Mă sperie”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI