Sa se fi trezit mortul din groapa, dupa ani intregi de stat sub pamant? Se intreaba asta batrana din imagini, care a facut  descoperirea macabra. Se ducea sa taie via, cand a vazut niste oseminte umane si niste bucati dintr-un sicriu. Toate, chiar langa cimitirul din sat.

- Acolo scheletul, cum a ramas asa, doar picioarele noi nu i le-am vazut

- Ne este frica, ce sa facem? Sa fura mortii sa-I arunce pe drum? Nu se poate asa ceva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

De cand s-a dus vestea ca un trup neinsufletit a iesit din mormant, localnicii nu mai au liniste. Ingroziti, dar si intrigati de mister, s-au strans langa cimitir pentru o slujba crestineasca.  

-Am facut si vesnica pomenire, am avut si vin, am baut toti
-Chiar ni s-a facut pielea gaina, ne-am gandit ca ar putea fi un mort de-al nostru  din cimitir

Criminalistii  si oamenii din sat spun ca trupul neinsufletit nu provine din acest cimitir, au verificat toate locurile de veci. Sicriul ar fi fost adus dintr-o alta localitate cu acest celofan.

Cine e vinovat de asa o oroare, nimeni nu banuieste. Criminalistii stiu doar un lucru cu certitudine:  osemintele apartin unei femei si sunt vechi de peste doua decenii. Monedele de langa sicriu coincid cu perioada revolutiei.

Gigel Sava, primar comuna Horia:  Am gasit cateva oscioare si cativa banuti, dar la locul unde este cadavrul este iarba ofilita verde. Asta inseamna ca acel cadavru era acolo de maxim 10 zile.

Politistii vor sa" dezgroape" acum intreaga poveste si au deschis un dosar de cercetare penala. Banuiala lor este ca sicriul a fost scos dintr-un cimitr invecinat, pentru a face loc unui alt mort.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si