Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră la groapa de gunoi din Vidra, angajații au rămas șocați

O descoperire macabră a avut loc la groapa de gunoi din Vidra, în timp ce angajații firmei de salubrizare sortau deșeurile. Oamenii au găsit cadavrul unei femei care prezenta multiple lovituri.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În Ilfov, la groapa de gunoi din Vidra, angajații unei firme de salubrizare au rămas șocați. Luni, dimineața, printre deșeuri, oamenii au găsit corpul unei femei care prezenta multiple lovituri.

Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

După ce au descoperit trupul neînsufleţit al femeii, angajaţii, extrem de speriaţi, au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

Citeste si: VIDEO| Vacanțele anului 2020. Cele mai căutate destinații

Descoperire macabră la groapa de gunoi din Vidra, angajații au fost șocați

Imediat la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, un procuror, dar şi un echipaj medical.

În urma descoperirii, atât angajaţii de la groapa de gunoi, cât şi şoferul maşinii de transport gunoi au fost audiaţi de oamenii legii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cadavrul femeii a fost dus la morgă, unde medicii legişti vor efectua necropsia şi vor stabili cu exactitate ce a dus la moarte femeii găsită fără suflare la groapa de gunoi.

Citeste si: VIDEO| Timişoara: Un bărbat care s-a întors recent din Italia, internat la spital cu suspiciune de coronavirus, după ce a acuzat stări de rău

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a stabili cine i-a cauzat moartea femeii.

Citeste si: Aproape un milion de fani au urmarit editia de sambata a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. Kanal D, lider de piata, la orase. Cifre spectaculoase, la nivel National si Comercial

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI