Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabra la Pascani! Un barbat a fost gasit mort in casa. Victima avea cel putin o luna de cand murise!

Locatarii unui bloc din Pascani au avut parte de un soc in prag de sarbatori dupa ce un vecin de-ai lor a fost gasit mort in casa, in stare de putrefactie!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din cauza mirosului intepator care persista pe scara blocului, locatarii unui bloc din Pascani au alertat autoritatile. Mirosul venea de la un apartament unde locuia un barbat in varsta de 69 de ani. Cand au deschis pompierii usa, acestia l-au gasit pe barbat in stare avansata de putrefactie! Din primele constatari se pare ca decesul ar fi survenit in urma cu o luna!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"In data de 10.12.2017, ora 11:21, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit in municipiul Pascani, judetul Iasi pentru deblocarea usii unui apartamentului. Dupa patrunderea in interior, pompierii l-au gasit pe proprietar, in varsta de 69 de ani, decedat in dormitor", a declarat Elena Covalschi, purtator de cuvant al ISU Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI