Close sidebar
Close sidebar

Descoperire macabră la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu! Un bărbat a fost găsit mort în toaleta unității medicale

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit, miercuri, 23 noiembrie 2022, în toaleta Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Alexandra Costea,

Descoperire macabră la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu! Un bărbat a fost găsit mort în toaleta unității medicale

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții Spitalului de Urgență din Târgu Jiu au transmis că bărbatul în vârstă de 63 de ani intrase în unitatea medicală doar pentru a folosi grupul sanitar, nu pentru o problemă medicală.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, a transmis că bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost găsit în stare de inconștiență în Ambulatoriul Integrat al unității medicale.

Citește și: Descoperire macabră în casa unui bărbat. Își ținea mama decedată într-un congelator

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar. O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, a transmis Mihaela Țicleanu.

Bărbatul avea probleme cardiace

De asemenea, oficialul a precizat că bărbatul nu se prezentase la spital pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi toaleta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Citește și: UPDATE Percheziții de amploare în România: membrii unei grupări sunt acuzați de şantaj, lipsire de libertate, violenţe și distrugere

Cadavrul bărbatului în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Mai mult, se pare că victima era cunoscută ca având afecțiuni cardiace.

Citește și: Doi oameni au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI