Politstii au demarat o ancheta pentru a afla cum au ajuns osemintele pe marginea drumului. Anchetatorii nu au descoperit nca identitatea persoanei care se afla in sicriu. Se presupune ca acesta ar fi fost scos din groapa si abandonat la intamplare. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

"Pe marginea drumului am gasit resturi dintr-un sicriu, este inadmisibil asa ceva. Au fost gasite resturi din sicriu, haine puse intr-un sac. Am anuntat imediat conducerea IPJ ca am gasit ceva suspect. Surpriza a fost ca, atunci cand am vrut sa strangem gunoiul, am gasit oseminte. A venit echipa operativa de la Criminalistica. Se fac cercetari. Crestineste era sa-l ingropi la loc, sa pui in groapa hainele si osemintele, blanile respective. Nu stiu cine sunt acesti indivizi, care au facut o asemenea fapta.

Descoperirea a fost facuta pe marginea drumului, unde este un rezervor, acolo erau resturile aruncate, la marginea padurii, nici macar in padure. Prea multe pacate se fac.", a spus Ion Tudor, directorul Sectiei Drumuri Nationale Targu-Jiu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si