Potrivit oficialilor Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii au fost anunţaţi, iniţial, marţi seară, prin numărul 112, asupra unui accident rutier produs pe drumul judeţean 101 P, între localităţile Măgureni şi Bobolia.

Un autoturism căzut într-o râpă

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au descoperit un autoturism căzut într-o râpă la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetaţie abundentă, scrie news.ro.

Citeste si: Neamț: Un bărbat a încercat să îi taie capul vecinului cu drujba

descoperire macabra
descoperire macabra

„În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, poliţiştii stabilind că vehiculul aparţine unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni. S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanţă de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Băneşti şi Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului”, precizează reprezentanţii Poliţiei.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani a murit după ce a consumat drogul „Zombie”: „Drogurile parcă îl urmăreau”

Cercetările continuă

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical care a declarat decesul bărbatului iar cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova pentru necropsie şi stabilirea cauzei decesului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

descoperire macabra
descoperire macabra

Citeste si: VIDEO| Fetiță de opt ani, moartă într-un accident provocat de mama ei. Totul a fost filmat

Cercetările continuă în cadrul unui dosar în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

descoperire macabra
descoperire macabra


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si