”În data de 12.03.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Poliţiei de Frontieră Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a trei automarfare conduse de doi cetăţeni turci şi un bulgar, care transportau anvelope, ţevi metalice şi ceramică pentru societăţi din Norvegia, Olanda şi Germania. Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentului de marfă, au fost descoperiţi, în total, ascunşi printre marfa transportată, paisprezece cetăţeni străini”, anunţă ÂPoliţia de Frontieră.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanţi de azil în România.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră fac cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vama Nădlac
Vama Nădlac

Citeste si: Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei

Citeste si: Anunţ de ultimă oră din Germania: Măsuri dure la graniţele ţării

Citeste si: VIDEO| Români trimiși acasă din Marea Britanie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si