Cele doua pungi pline cu obiecte sexuale, care au fost gasite la un loc de joaca destinat copiilor, au fost aruncate in graba acolo. Motivul pare a avea legatura cu perchezitiile care-au zguduit lumea culturismului din Targu-Jiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pesemne ca nu e intamplator faptul ca la scurt timp dupa ce mai multe saloane de infrumusetare si de masaj au fost intoarse pe dos de procurori, cineva ar fi incercat sa scape de jucariile sexuale. Cu atat mai mult cu cat ar exista indicii clare ca, in spatele unei afaceri cinstite s-ar fi derulat o industrie profitabila de videochat.

Printre cei care au dat cu subsemnatul in fata anchetatorilor este si o fosta campioana nationala la culturism, multipla medaliata, banuita ca, impreuna cu sotul ei ar fi numarul 1 si in materie de videochat.

Prejudiciul adus bugetului trece de o jumatate de milion de euro, spun anchetatorii. Totusi, din cei 10 suspecti, care-au fost adusi cu dubele la audieri, niciunul nu a fost retinut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si