Close sidebar
Close sidebar

Descoperire șocantă a turiștilor români din Grecia. Au găsit scorpioni în camerele de hotel

Surpriză mai puțin plăcută pentru o româncă care se afla în vacanță în Grecia. Femeii i s-a tăiat răsuflarea când a dat peste un scorpion în camera din hotelul în care era cazată.

Alexandra Costea,

Descoperire șocantă a turiștilor români din Grecia. Au găsit scorpioni în camerele de hotel

[Sursa foto: Facebook Forum Grecia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românca plecată în concediu în Grecia a făcut descoperirea chiar la finalul zilei și a împărtășit surpriza neplăcută pe grupul de Facebook "Forum Grecia".

Citeste si: VIDEO- Grecia, sub imperiul incendiilor. Pompierii eleni abia mai fac față situației/Românii au sărit în ajutor

"Tocmai am găsit un scorpion în cameră. A mai avut cineva o astfel de experiență? Sunt în Vrachos Beach", a scris românca. 

Mai mulți români au găsit scorpioni în camerele unde erau cazați

Reacțiile spumoase ale internauților nu au întârziat să apară: " Exist[ scorpioni în Grecia, nu e SF",  "Găsise cineva și în Thassos, chiar în patul copilului",  Există scorpioni, dar în general sunt inofensivi.

Eventual vorbiți cu proprietarii, ei știu ce au de făcut",  Ups... ai cumva o poză? Copiii ar începe la noi "mvaaaai, ce drăguț", iar eu aș urla de frică de m-ar auzi toată stațiunea'" , "Și noi am găsit unul în camera din Pelion- Chorefto",  sunt doar câteva dintre mesajele utilizatorilor grupului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Au apărut cazările anticaniculă! Turiștii se pot caza în igluuri uriașe, unde au confort precum într-un hotel de 5 stele

Ba unii dintre utilizatori chiar au ținut să facă de necaz:  "Vezi că ți-am trimis în privat o rețetă de scorpion la ceaun.

E rețetă tradițională grecească" sau " Dacă-i pui în undiță poți să prinzi rechini de aia mari din Egipt".

Citeste si: VIDEO- Incendii de vegetație în Lefkada. Au fost trimiși pompieri din șase țări

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI