In timp ce sapa in pamant, barbatul a lovit cu sapa in ceva tare. Cand s-a uitat mai atent era un craniu si mai multe oase umane. Speriat, omul i-a aratat sotiei, iar explicatiile acesteia l-au ingrozit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cu o seninatate greu de inchipuit, femeia i-a spus ca ramasitele sunt ale fostului ei sot, pe care l-a ucis in urma cu 21 de ani. Femeia l-a rugat sa nu se ingrijoreze.

Dupa marturisirea socanta, femeia a detaliat cum s-a intamplat totul. Ea a spus ca barbatul venise acasa beat, a batut-o crunt si intr-un moment de furie a luat toporul si l-a ucis. Cand si-a dat seama ce facuse l-a ingropat. Ea a spus ulterior apropiatilor ca barbatul a plecat la munca in strainatate si nu s-a mai intors vreodata la ea.

Speriat de ceea ce facuse sotia sa, barbatul a mers la Politie si a povestit tot. Femeia de 66 de ani a fost arestata si isi va petrece urmatorii 10 ani intr-o inchisoare din Rusia.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si