Banii au fost confiscati de Garda de Finante italiana, pe aeroportul “Sandro Pertini”, dupa ce femeia nu a putut sa justifice originea banilor, acestia fiind, probabil, rezultatul unor activitati ilicite sau al muncii platite la negru, noteaza rotalianul.com.

In total, doar in ultmele doua zile, autoritatile au confiscat 200.000 de euro, de la zece persoane care incercau sa traca frontiera italiana cu bani nedeclarati.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Daca intentionati sa intrati sau sa iesiti dintr-o tara UE cu 10 000 de euro/persoana, sau mai mult, in numerar (sau echivalentul in alte monede), trebuie sa declarati suma autoritatilor vamale.

Cand suma de bani cu care se trece granita unei tari din Uniunea Europeana este egala sau mai mare de 10.000 de euro/persoana, este necesar sa se completeze o declaratie si sa se depuna la birourile Vamii în momentul in care se trece frontiera. Este necesar sa se specifice suma totala de bani detinuta, originea lor, destinatarul, daca e diferit de declarant, si la ce vor fi utilizati banii. Nedeclararea sau declararea eronata poate fi sanctionata contraventional sau penal, dupa caz, banii nedeclarati fiind retinuti în vederea confiscarii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si