Close sidebar
Close sidebar

Descoperire socanta in Italia, pe aeroportul din Torino! Cu au gasit ofiterii vamali in bagajul unei romance

O romanca a fost descoperita de autoritatile italiene incercand sa plece in Romania cu peste 20.000 de euro in bagaj, bani nedeclarati.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Banii au fost confiscati de Garda de Finante italiana, pe aeroportul “Sandro Pertini”, dupa ce femeia nu a putut sa justifice originea banilor, acestia fiind, probabil, rezultatul unor activitati ilicite sau al muncii platite la negru, noteaza rotalianul.com.

In total, doar in ultmele doua zile, autoritatile au confiscat 200.000 de euro, de la zece persoane care incercau sa traca frontiera italiana cu bani nedeclarati.

Daca intentionati sa intrati sau sa iesiti dintr-o tara UE cu 10 000 de euro/persoana, sau mai mult, in numerar (sau echivalentul in alte monede), trebuie sa declarati suma autoritatilor vamale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cand suma de bani cu care se trece granita unei tari din Uniunea Europeana este egala sau mai mare de 10.000 de euro/persoana, este necesar sa se completeze o declaratie si sa se depuna la birourile Vamii în momentul in care se trece frontiera.

Este necesar sa se specifice suma totala de bani detinuta, originea lor, destinatarul, daca e diferit de declarant, si la ce vor fi utilizati banii. Nedeclararea sau declararea eronata poate fi sanctionata contraventional sau penal, dupa caz, banii nedeclarati fiind retinuti în vederea confiscarii.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI