Pompierii din provincia Cuneo, Italia au intervenit sâmbătă, 14 ianuarie 2023, la lacul artificial "La Sirenetta" din Savigliano.

Citește și: Mesajul de mulțumire al unui italian dedicat unei îngrijitoare românce: "Nu voi uita niciodată ce ai făcut pentru mama mea"

La fața locului, cu puțin timp înainte de ora locală 13.00, au ajuns echipe din Saluzzo, voluntari din Savigliano și câțiva oameni din echipa de scafandri din Torino.

Intervenția a avut ca scop recuperarea unui cadavru.i

Trupul neînsuflețit al românului nu prezintă semne externe de violență

Conform primelor informații transmise de carabinieri, se pare că este vorba despre C.U., un bărbat născut în anul 1979 în România, angajat al societății care administrează restaurantul de lângă lacul artificial.

Citește și: Salvare ca în filme pentru un turist care a leșinat în cupola Catedralei Santa Maria del Fiore din Florența

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

În momentul recuperării cadavrului, potrivit raportului transmis de anchetatori, la prima vedere, trupul neînsuflețit al victimei nu prezenta semne externe de violență: cele mai credibile ipoteze sunt, prin urmare, moartea din cauze naturale sau un accident tragic.

Autopsia, ordonată de procuratură, va clarifica moartea suspectă a românului.

Trupul neînsuflețit a fost depus la spitalul SS. Annunziata din Savigliano în vederea efectuării mai multor cercetări.

Reacția proprietarilor restaurantului la care lucra românul

La doar câteva ore de la descoperire terifiantă, proprietarii restaurantului "La Sirenetta", acolo unde lucra românul în vârstă de 44 de ani, au oferit  jurnaliștilor italieni  o declarație oficială de condoleanțe și de surprindere în urma evenimentului:

Citește și: O fetiță în vârstă de 3 ani și-a găsit sfârșitul într-o mașină de spălat. Părinții ei o căutau disperați de câteva ore bune

"Suntem consternați, această veste întristează profund compania. În calitate de colaborator era alături de noi de mulți ani și cunoștea foarte bine structura noastră. Era literalmente "unul din familie". Suntem alături de rudele, cunoștințele și prietenii săi în aceste momente foarte dificile și neașteptate",  au transmis patronii restaurantului în urma incidentului tragic.

Citește și: Românii stabiliți în Italia vor să devină minoritate națională recunoscută oficial. Ce beneficii le-ar aduce această măsură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si