Totul a avut loc chiar în ziua în care școlile se închideau înainte de sărbătorile de Crăciun. Cadavrul unui român în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o clădire în ruină de la periferia cartierului San Giuliano. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-o clădire dezafectată situată în apropierea școlii de contabilitate.

Citește și: Un preot a fost jefuit în biserică. A rămas fără 1400 euro și telefonul mobil, după ce a fost încuiat în lăcașul se cult

Alarma a fost dată de un trecător care probabil a observat trupul românului și a chemat serviciile de salvare la fosta clădire a Ragioneria. În momentul în care ambulanța 118 a ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort.

Forțele armate și poliția municipală au sosit imediat la fața locului pentru a identifica persoana de sex masculin.

Care sunt cauzele decesului

La fața locului au sosit de urgență și carabinierii de la secția de poliție locală și o patrulă a poliției municipale. Prima ipoteză luată în considerare de oamenii legii este că moartea sa s-a datorat unor cauze naturale, în urma unui stop cardio-respirator.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Decesul românului s-a datorat, probabil, unei boli subite care nu i-a lăsat nicio șansă. Este probabil ca tragedia să se fi petrecut în timpul nopții și că victima era singură în momentul în care s-a produs probabilul stop cardiac.

Citește și: A murit Gianluca Vialli, unul dintre cei mai mari atacanți italieni

Pentru un moment, nu a fost dispusă autopsia cadavrului și nici nu au fost găsite urme de violență care să sugereze o altă dinamică.

Clădirea în care s-a produs decesul era în stare de degradare totală și era un refugiu pentru străinii fără adăpost.

Citește și: Doi români le-au făcut viața un calvar unor tineri din Italia. Au ajuns să se baricadeze în casă pentru a scăpa de ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si