Close sidebar
Close sidebar

Descoperire șocantă în Italia! Un român a fost găsit fără suflare lângă o școală

Trupul neînsuflețit al românului a fost găsit în zi de sărbătoare într-o în localitate din Italia, chiar lângă o școală.

Alexandra Costea,

Descoperire șocantă în Italia! Un român a fost găsit fără suflare lângă o școală

[Sursa foto: stiridiaspora.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totul a avut loc chiar în ziua în care școlile se închideau înainte de sărbătorile de Crăciun. Cadavrul unui român în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit într-o clădire în ruină de la periferia cartierului San Giuliano. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit într-o clădire dezafectată situată în apropierea școlii de contabilitate.

Citește și: Un preot a fost jefuit în biserică. A rămas fără 1400 euro și telefonul mobil, după ce a fost încuiat în lăcașul se cult

Alarma a fost dată de un trecător care probabil a observat trupul românului și a chemat serviciile de salvare la fosta clădire a Ragioneria. În momentul în care ambulanța 118 a ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort.

Forțele armate și poliția municipală au sosit imediat la fața locului pentru a identifica persoana de sex masculin.

Care sunt cauzele decesului

La fața locului au sosit de urgență și carabinierii de la secția de poliție locală și o patrulă a poliției municipale. Prima ipoteză luată în considerare de oamenii legii este că moartea sa s-a datorat unor cauze naturale, în urma unui stop cardio-respirator.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Decesul românului s-a datorat, probabil, unei boli subite care nu i-a lăsat nicio șansă. Este probabil ca tragedia să se fi petrecut în timpul nopții și că victima era singură în momentul în care s-a produs probabilul stop cardiac.

Citește și: A murit Gianluca Vialli, unul dintre cei mai mari atacanți italieni

Pentru un moment, nu a fost dispusă autopsia cadavrului și nici nu au fost găsite urme de violență care să sugereze o altă dinamică.

Clădirea în care s-a produs decesul era în stare de degradare totală și era un refugiu pentru străinii fără adăpost.

Citește și: Doi români le-au făcut viața un calvar unor tineri din Italia. Au ajuns să se baricadeze în casă pentru a scăpa de ei

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI