Un control rutier, de rutină, în Constanța, a scos la iveală secretul unui taximetrist. Polițiștii au găsit în autoturismul acestuia două foițe din staniol, cu substanțe vegetale, posibil psihoactive.

Taximetrist din Constanța, găsit cu foițe de staniol cu substanță vegetală, în mașină

În urma unui control rutier, polițiștii din Constanța au făcut o descoperire șocantă în mașina de taxi a unui bărbat.

Șoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost oprit de polițiști în vederea efectuării unui control rutier, de rutină. Acesta se afla staționat pe strada Ștefăniță Vodă, când, comportamentul suspect pe care îl manifesta a atras atenția autorităților.

Ca urmare a verificărilor efectuate de polițiștii, în autoturismul șoferului au fost identificate două foițe de staniol, care conțineau subtanțe vegetale, posibil psihoactive.

Bărbatul care transporta persone în regim de taxi a fost testat cu aparatul etilotest și aparatul drugtest. Rezultatele ambelor teste au fost negative.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Tânăr din Botoșani, prins în flagrant în timp ce transporta substanțe psihoactive. Incredibil unde erau ascunse

A fost sesizată Brigada de combatere a Criminalității Organizate 

În urma descoperirii făcute, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au sesizat Brigada de Combaterea Criminalității Organizate. 

"La data de 29 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce transporta persoane în regim de taxi.

Autoturismul era staționat pe strada Ștefăniță Vodă.

Deoarece conducătorul auto avea un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, precum și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite două foițe din staniol ce conțineau o substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si