Autoritățile din Alba au fost alertate de o femeie, cu privire la vecinul său. Polițiștii au făcut o descoperire șocantă în gospodăria indicată de femeie, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Descoperire șocantă într-o gospodărie din Alba

În urmă cu o zi, o femeie din localitatea Rahău-Sebeș, din județul Alba, a alertat autoritățile cu privire la starea în care s-ar afla vecinul său.

Femeia ar fi declarat că vecinul său, un tânăr de 17 ani, ar fi spânzurat în grădina gospodăriei.

Citește și: "El este un fals". Ștefan pare atacat din toate părțile. S-au aliat Roberta și Rebecca? "Votul meu merge către..."

masina de politie

Polițiștii au fost sesizați de o femeie. "Vecinul său este...."

[Sursa foto: istockphotos]

Autoritățile ajunse la fața locului au constatat spusele femeii. Se pare că un minor de 17 ani, care nu ar prezenta urme de agresivitate pe corp, ar fi fost găsit decedat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform aceleiași surse, trupul neînsuflețit al tânărului ar urma să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru a fi stabilită cauza exactă a morții. Autoritățile continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, potrivit Mediafax, citat de antena3.ro.

Citește și: Cine ar fi putea fi criminalul tinerei însărcinate, găsită îngropată într-o pădure, la o săptămână de la dispariție? Suspectul este un fost polițist, care ar fi luat-o pe Ana-Maria la ocazie

scena crima

Descoperire șocantă într-o gospodărie din Alba!

[Sursa foto: istockphotos]

La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 06:30, Poliția Municipiului Sebeş a fost sesizată de către o femeie din localitatea Răhău – Sebeș, cu privire la faptul că vecinul său este spânzurat, de un copac, în grădina locuinței.

Echipa de cercetare deplasată la fața locului au identificat cadavrul unui minor de 17 ani, din Răhău, la examinarea sumară a acestuia nefiind identificate urme de violență, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Cadavru găsit pe câmp, la Petroșani

O descoperire macabră a fost făcută de un bărbat pe un teren viran, la Petroșani, în urmă cu o lună.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Se pare că bărbatul ar fi descoperit cadavrul unei femei, care potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, ar fi avut vârsta de 35 de ani. Trupul femeii s-ar fi aflat într-o stare avasantă de putrefacție.

Rezultatele necropsiei ar fi dezvăluit că femeia ar fi suferit o moarte agresivă. Pe trupul femeii s-ar fi aflat mai multe urme de lovituri, care se pare că au accelerat procesul de putrefacție, conform informațiilor transmise de aceeași sursă.

Se fac cercetări deocamdată sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă. Aceasta este încadrarea inițială pe care s-au pornit cercetările, dar poate să comporte modificări această încadrare juridică în funcție de datele care vor rezulta în urma cercetărilor, a declarat un procuror, conform antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si