Un pacient s-a prezentat la spitalul CF2 din București pentru niște analize. Bărbatul a fost consultat și ulterior, a mers la baie. Bărbatul a fost găsit ulterior în toaleta unității medicale fără suflare.

Pacient găsit mort în baia spitalului

Managerul spitalului a explicat întreaga situație pentru Observator: „ Avea metastaze şi pulmonare. Dânsul a fost la consult, în vedere să facă analize şi s-a dus la toaletă înainte.

Şi acolo a decedat.  A intervenit ATI, l-a resuscitat şi s-a declarat decesul. Nu s-a lovit. Absolut deloc, nu accident.  Putea să se întâmple oriunde şi pe stradă. Venise la oncologie, în policlinică, pentru a analize, pentru a se stabili cura de chimio. Nu s-a lovit, nu a căzut din cauza unor factori externi.  Nimeni nu-şi doreşte, putea să se întâmple şi în drum sau după ce pleca din spital. Din ce am înţeles ar fi vorba de o embolie pulmonară, dânsul avea şi metastaze pulmonare. Se puteau declanşa oricând”.

Citește și: Un nou-născut a căzut din brațele mamei sale la câteva zile de la naștere/ Asistentă: ”Lucrăm pentru a înțelege de ce se produce fiecare incident”

Citește și: O tânără a fost găsită fără viață în propria casă. Ce a postat asistenta medicală pe contul ei de Facebook, chiar înainte să moară: „Doar supraviețuiesc”

Citește și: Liviu s-a stins din viață încercând să intre în casă pe geam. Familia este devastată de durere

Descoperire macabră făcută de locuitorii unui bloc din Botoşani! Un bărbat a fost găsit mort în puțul liftului

Totul a avut loc joi, 9 martie 2023, la primele ore ale dimineții atunci când locatarii unui bloc din Botoşani au anunțat poliția în legătură cu trupul neînsuflețit al unui bărbat găsit în puțul liftului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără viață în puţul liftului unui bloc din Botoșani. Cea mai probabilă ipoteză este că acesta a căzut de la etajul 10 al imobilului în care locuia.

Alertați de zgomotele auzite, vecinii au sunat  de urgență la numărul unic de urgență 112, dar în momentul în care echipajul medical a ajuns la fața locului, medici nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului în vârstă de 44 de ani, fiind nevoiți să constate decesul.

Citește și:  Ea este românca care a ajuns la inimile fraților Jonas. Tânăra are peste 10 milioane de urmăritori pe Tiktok.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Locuitorii imobilului în care a avut loc tragedia au declarat că ascensorul era stricat de miercuri, 8 martie 2023, şi că nu ar fi prima dată când victima în vârstă de 44 de ani a încercat să deblocheze uşile când liftul nu era funcțional.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si