Cei care au făcut descoperirea macabră au fost câțiva trecători au observat trupul fără viață al bărbatului plutind pe apă râului. Tot ei ai fost și cei care au dat alarma la 112. La locul indicat au fost trimiși pompierii, dar și polițiștii de la IPJ Timiș.

Citeste si: Incident dramatic la o baltă din Călărași. Un pescar s-a înecat iar martorii au postat imaginile pe rețelele de socializare

Conform jurnaliștilor de la  tion.ro, oamenii legii au reuşit să stabilească că victima a fost născută în anul 1950 și că ar proveni din județul Neamț.

Încă nu sunt cunoscute cauzele decesului

Cadavrul bărbatului în vârstă de 72 de ani a fost transportat la Institutul de Medicină Legală unde i se va efectuat necropsia, în urma căreia va fi stabilită cauza exactă a morții.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Turiștii români din Grecia sunt revoltați. Oamenii se plâng că au fost păcăliți de patronii eleni ai tavernelor

"În cursul acestei dimineți, 22 iunie a.c., în jurul orei 08:12, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în râul Bega, în zona străzii Tudor Vladimirescu s-ar fi înecat o persoană. Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în apele râului Bega fiind găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, în vârstă de 71 de ani.
Polițiștii efectuează cercetări in vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului",
au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș.

Polițiștii timișoreni efectuează acum cercetări in vederea stabilirii tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului. Aceștia iau în calcul două ipoteze, cea a sinuciderii dar și cea a unei crimei, deoarece victima este lovită la cap.

Citeste si: Elena Udrea află miercuri dacă va fi eliberată din penitenciarul Târgșor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si