Un om a fost găsit fără viață, pe asfalt, în Crevedia. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către o patrulă de poliție, pe drumul DC156 din Crevedia, județul Dâmbovița. 

Bărbatul nu prezintă urme de violență pe corp

Acesta a fost identificat, iar anchetatorii ar fi descoperit faptul că acesta locuia în Buftea, județul Ilfov. Acesta nu prezintă urme vizibile de violență pe corp, potrivit Antena3.ro.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și dus la Institutul de Medicină Legală. 

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă, pentru a fi stabilită împrejurarea în care acesta și-a pierdut viața.

Citește și: Cum va fi înmormântat unul dintre copiii de la Ferma Dacilor?! Părinții lui Luca Ene, gest extrem de emoționant pentru fiul lor

Bărbat mort, plimbat cu tramvaiul timp de 2 ore la Arad

Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort î ntr-un tramvai, pe 27 decembrie, în zona catedralei ortodoxe de la Podgoria, informează Aradon.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ei sunt Adrian Marinescu și Vlad Băiceanu, doi dintre tinerii morți în incendiul de la Ferma Dacilor. Familiile celor doi prieteni sunt distruse de durere

Conform sursei citate, miercuri, 27 decembrie 2023, în jurul orei 16:30, într-un vagon al tramvaiului care circula pe linia 3 din Arad a fost făcută o descoperire macabră.

Un bărbat așezat pe scaun, cu capul proptit de scaunul din fața sa, a fost descoperit fără suflare.

Călătorii au încercat să îl „trezească”, însă când au văzut că nu prezintă niciun semn de viață, au alertat vatmanul.

Vatmanul tramvaiului a apelat numărul unic de urgență 112, la fața locului ajungând echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, dar și un echipaj de poliție.

Trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Echipajul medical a început manevrele de resuscitare, bărbatul de aproximativ 50 de ani fiind în stop cardio-respirator în momentul sosirii celor de la SMURD.

Din nefericire, însă, trupul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Trupul neînsuflețit a fost preluat de Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se afla cauza decesului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si