Șase cadavre au fost găsite mutilate, pe mai multe plaje din Antalya, pe o distanță de aproximativ 73 de kilometri. Duminică, 21 ianuarie a fost descoperit în apropierea unui hotel de 5 stele, trupul unui bărbat.

Autoritățile din Turcia sunt în alertă

Chiar personalul hotelului din Aksi Kemerağzı a descoperit corpul fără viață și a alertat imediat autoritățile. Ulterior, paza de coastă, poliția și echipele medicale au intervenit rapid la fața locului, iar trupul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Antalya pentru investigații suplimentare. 

Cadavre Antalya

Autoritățile de Turcia sunt în alertă, după ce au găsit mai multe cadavre pe plaje diferite.

[Sursa foto: Hurriyet Daily News]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Misiune încheiată cu succes! Un tânăr a fost salvat de salvamontiștii din Caraș- Severin, după ce a căzut într-o prăpastie de 300 de metri

Cadavrul unei tinere de 18 ani, găsit pe plajă

Pe data de 20 ianuarie au mai fost găsite două cadavre, unul în Manavgat, și unul în Serik. Unul dintre ele ar fi al unei tinere în vârstă de 18 ani.

Merve Șevval Elmas a dispărut în Antalya în urmă cu 13 zile, iar familia ei din Istanbul a sosit în oraș pentru prelevarea de probe ADN. 

Conform presei locale, autoritățile cred că ar fi vorba despre niște migranți în cazul celorlalte cadavre. Posibil ca o ambarcațiune să se fi scufundat în zonă. Momentan ei nu au putut fi identificați, deoarece cadavrele sunt grav descompuse. Autoritățile au mai spus că hainele și pantofii de pe celelalte cinci cadavre au fost confecționate în Siria, lucru care întărește și mai mult această posibilitate.

Cadavre Antalya

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în fața unui hotel din Antalya.

[Sursa foto: iStock]
Stire in curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si