In urma examenului medical, medicii au stabilit ca eleva in varsta de 16 ani din Iasi care a declarat ca a fost abuzata, este de fapt virgina.

Inca de la inceput, politistilor li s-a parut cusuta cu ata alba povestea tinerei care se incurca in declaratii.

Cu toate acestea, ei au demarat o ampla operatiune de cercetare.

Ieri, politistii au adunat inregistrari ale camerelor de supraveghere de la mai multe firme aflate pe traseul indicat de catre tanara in varsta de 16 ani. Numai ca fata nu apare pe inregistrarile respective. intrebata de catre politisti de ce nu apare, ea a recunoscut ca a pus la cale totul, din cauza unor deceptii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

" In urma cercetarilor realizate de catre politisti, a reiesit faptul ca infractiunea de abuz nu se confirma. Cercetarile continua in acest caz”, a precizat Anca Vijiac, din cadrul Politiei Iasi.

Politistii mai trebuie sa gaseasca telefonul mobil al fetei, bun pe care fata l-a dat ca fiind furat de catre abuzator.

in ultimele zile, politistii au audiat zeci de suspecti: ieseni care au iesit din inchisoare, oameni ai strazii, locatari din mai multe scari de bloc.

De asemenea, la nivelul politiei iesene fusese alcatuita o echipa formata din cei mai buni politisti de investigatii de la Serviciul de Investigatii Criminale, Biroul de Investigatii Criminale si Ordine Publica.

Sursa: ziaruldeiasi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si