Andrea Jud, în vârstă de 39 de ani, a fost cea care a găsit cadavrul înspăimântător fără ochi și cu dinții ascuțiți pe o plajă din Gabr el-Bint, în Peninsula Sinai din Egipt.

Asemenea unei creaturi din filmele SF, exact ca monstrul din filmul Alien, cadavrul avea două seturi de dinți- unul în celălalt- pentru a-și vâna prada.

Citeste si: Tragedie în Cluj: Un tânăr a murit înecat lacul Țaga Mare. Scafandri l-au găsit după o zi întreagă de căutări

„Nu l-am atins. Doar privindu-l mă făcea să mă simt neliniștită”, a declarat cea care a făcut descoperirea

  „M-a înspăimântat. Arăta ca un orc din Stăpânul Inelelor”, a continuat Andrea, potrivit jurnaliștilor de la  Daily Mail.

Oamenii de știință vor cerceta cadavrul bizar

Andrea, femeia care a găsit creatura pe malul apei susține că trupul acesteia a fost adus de valuri pe plajă.

Femeia a povestit:  "Eram cu cortul împreună cu niște prieteni, am mers pe jos până la locația respectivă de-a lungul coastei din Dahab. Am văzut-o dimineața devreme, când mă întorceam de la mal.  Arăta foarte mort- pielea era uscată, gri închis și peticită. Are un cap distinctiv, cu o gură deschisă care-i arată dinții ascuțiți. Are o deschidere mai în spate pe cap, unde s-ar fi bănuit că sunt urechile, dar poate că erau branhiile. 

Nu am putut vedea niciun ochi. Corpul era lung și curbat, cu capătul îndreptat în sus spre cap, ca un căluț de mare.  Am fost surprinsă de cât de mare era- poate cât lungimea brațului meu- iar capul era mai mare decât pumnul meu.  A fost înfiorător să mă uit la el și mi-a amintit de realitatea morții.
Impresia mea inițială a fost că era o ființă care a suferit o moarte destul de oribilă, dar nu. Nu mi-am putut da seama ce fel de creatură era.”
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai multe poze cu creatura bizară puteți vedea aici.

Imaginile au făcut înconjurul internetului

Disperată să știe mai multe despre creatura bizară, dar și să audă părerile oamenilor, Andrea, care este consultant elvețian în domeniul dezvoltării a împărtășit fotografiile sale cu un grup de identificare marină de pe rețelele de socializare.

Răspunsurile au fost pline de imaginație.

"Un pui de monstru din Loch Ness", a spus o persoană.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Cristinei, românca găsită moartă în apartamentul său din Italia. Soțul femeii, principalul suspect al poliției a fost eliberat

"Voldemort, cred", a răspuns altul, făcând referire la antagonistul din Harry Potter.

Alți internauți au sugerat că era o sirenă, un  "demogorgon"  - monstrul din serialul Stranger Things de pe Netflix- sau mai simplu,  "un monstru de coșmar".

Internauții sunt de părere că gura și dinții monstrului oferă un indiciu

Anghilele sau Murenii sunt niște pești care au un al doilea set de fălci în interiorul gâtului lor- și atunci când un pește este prins între fălcile principale- acest al doilea set se lansează înainte, trăgând prada înapoi pentru a fi înghițită.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Autoritățile din Franța s-au mobilizat pentru a ajuta o româncă. Femeia este mamă a 7 copii și a fost expulzată, fără a fi însoțită de familie

Dacă este vorba de o anghilă, este posibil ca soarele aspru egiptean să o fi ars dincolo de orice recunoaștere. În orice caz, modul în care a murit creatura- și cum a ajuns atât de departe dincolo de valuri- rămâne un mister.

Andrea a precizat: " Din câte știu, era prea departe în interior pentru a fi fost împinsă acolo de valuri. Localnicii pescuiau în apropiere și s-ar putea să fi fost prinsă de ei, dar nu era în apropierea altor urme de pescuit, cum ar fi scoicile de mare. Era pur și simplu singur”.

Citeste si: VIDEO- Trei români au creat haos într-o sala de jocuri din Italia. Au folosit un autobuz pe post de berbec și au furat toți banii 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si