În cazul femeii ucise și aruncate pe câmp lângă autostrada A1, anchetatorii au un suspect în acest caz. Ar fi vorba despre un cetățean turc, în casa căruia s-au găsit dovezi prețioase!

Ce ar fi identificat anchetatorii?

Bărbatul nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii, care au adus profilerul din dosarul Caracal pentru a studia cazul, potrivit Antena3.ro

Citește și: VIDEO- Primul suspect în cazul uciderii femeii, găsită tranșată pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, percheziționat. Cine este și ce spun vecinii despre el?

Mașină de poliție

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului care ar fi ucis-o pe Mirela?

[Sursa foto: istock/Captură Kanal D]

Printre dovezile găsite, criminaliștii care au verificat casa acestuia au identificat o sârmă cu care victima ar fi fost legată.

Cetățeanul turc a devenit principalul suspect în cazul asasinării Mirelei, femeia de 38 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Dâmbovița. Acesta ar fi fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul victimei.

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului?

Crima ar fi avut loc în locuința turcului, potrivit anchetatorilor. În urma unor percheziții care au durat mai bine de 14 ore, anchetatorii au obținut o probă importantă împotriva suspectului, chiar dacă acesta nu a vrut să colaboreze, mai exact ADN-ul victimei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Se caută criminalul Mirelei, femeia de 38 de ani, găsită în saci pe marginea autostrăzii A1. „A sperat că duce acel colet macabru într-o zonă unde nu va fi descoperit niciodată”

ilustrație foto crimă

Ce au descoperit anchetatorii în cazul Mirelei, femeia de 38 de ani ucisă și aruncată pe câmp?

[Sursa foto: istock/Captură Kanal D]

Bărbatul a susținut inițial că nu știe română, însă a refuzat să scoată un cuvânt chiar și după ce i s-a adus un traducător.

După ce ar fi asasinat-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat trupul neînsuflețit până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62.

Potrivit mărturisirilor vecinilor bărbatului, aceștia se temeau de el. Inclusiv persoanele apropiate au recunoscut că ar fi avut probleme psihice.

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc...! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să vad, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!”, potrivit unui vecin.

Atunci când a dispărut, Mirela le-a spus apropiaților că se întâlnește cu bărbatul din Turcia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si