Close sidebar
Close sidebar

Descoperirea făcută de anchetatori în casa suspectului care ar fi asasinat-o pe Mirela, femeia de 38 de ani, ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița

Apar noi informații în cazul Mirelei, femeia ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostrada A1. Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului?

Alexandra Bercea,

Mirela, femeia ucisă și aruncată pe câmp, lângă autostrada A1.

[Sursa foto: istock/Captură Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În cazul femeii ucise și aruncate pe câmp lângă autostrada A1, anchetatorii au un suspect în acest caz. Ar fi vorba despre un cetățean turc, în casa căruia s-au găsit dovezi prețioase!

Ce ar fi identificat anchetatorii?

Bărbatul nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii, care au adus profilerul din dosarul Caracal pentru a studia cazul, potrivit Antena3.ro

Citește și: VIDEO- Primul suspect în cazul uciderii femeii, găsită tranșată pe autostrada A1, lângă Dâmbovița, percheziționat. Cine este și ce spun vecinii despre el?

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului care ar fi ucis-o pe Mirela?

[Sursa foto: istock/Captură Kanal D]

Printre dovezile găsite, criminaliștii care au verificat casa acestuia au identificat o sârmă cu care victima ar fi fost legată.

Cetățeanul turc a devenit principalul suspect în cazul asasinării Mirelei, femeia de 38 de ani, găsită fără suflare pe un câmp din Dâmbovița. Acesta ar fi fost identificat cu ajutorul unor persoane din anturajul victimei.

Ce au găsit anchetatorii în casa suspectului?

Crima ar fi avut loc în locuința turcului, potrivit anchetatorilor. În urma unor percheziții care au durat mai bine de 14 ore, anchetatorii au obținut o probă importantă împotriva suspectului, chiar dacă acesta nu a vrut să colaboreze, mai exact ADN-ul victimei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Se caută criminalul Mirelei, femeia de 38 de ani, găsită în saci pe marginea autostrăzii A1. „A sperat că duce acel colet macabru într-o zonă unde nu va fi descoperit niciodată”

Ce au descoperit anchetatorii în cazul Mirelei, femeia de 38 de ani ucisă și aruncată pe câmp?

[Sursa foto: istock/Captură Kanal D]

Bărbatul a susținut inițial că nu știe română, însă a refuzat să scoată un cuvânt chiar și după ce i s-a adus un traducător.

După ce ar fi asasinat-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat trupul neînsuflețit până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit mărturisirilor vecinilor bărbatului, aceștia se temeau de el. Inclusiv persoanele apropiate au recunoscut că ar fi avut probleme psihice.

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc...! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să vad, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!”, potrivit unui vecin.

Atunci când a dispărut, Mirela le-a spus apropiaților că se întâlnește cu bărbatul din Turcia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI