Ancheta în cazul crimei doctoriței din Brăila continuă. Autoritățile au descins mai multe percheziții în casa mamei și a soacrei suspectului, iar în urma căutărilor au descoperit ceva șocant. Ce au identificat anchetatorii în casa mamei bărbatului acuzat că a ucis-o pe Marina?

Descoperirea care ar putea rezolva cazul crimei Marinei, medic stomalog, ucisă în propriul cabinet

Marina a fost ucisă în urmă cu câteva zile, în propriul cabinet din Brăila.

Femeia avea vârsta de 41 de ani și era medic stomatolog. La patru zile de la crimă, autoritățile au reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, considerat principal suspect după ce a fost surprins de camerele de supraveghere intrând și ieșind din cabinet în ziua tragediei.

Citește și: „Mi-au arestat băiatul!” Percheziții masive acasă la mama și soacra suspectului crimei din Brăila! Femeia este în stare de șoc după ce fiul ei a fost acuzat de moartea doctoriței

Marina, medicul stomatolog ucis în propriul cabinet

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Anchetatorii au realizat în această dimineață mai multe percheziții domiciliare în cazul crimei. Ca urmare a căutărilor realizate la casa mamei suspectului, autoritățile au descoperit un cuțit cu lama de 17 centimetri și mai multe haine. Cuțitul a fost sigilat și trimis la laborator pentru efectuarea verificărilor necesare, care vor stabili dacă este vorba despre arma crimei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Mama suspectului susține că fiul său este nevinovat. Femeia a declarat că i-a lăsat pe anchetatori să intre în casă pentru că știe că, atât ea, cât și familia ei sunt "curați ca lacrima". Cât despre cuțitul găsit în casa sa, femeia a mărturisit că este briceagul cu care tatăl suspectului își taie mâncarea, neavând dantura completă.

Citește și: Profilul criminalului dentistei din Brăila, analizat de un analist comportamental! Care ar fi fost, de fapt, motivul oribilei crime: „Vinovatul a mai fost în acel loc”

"Le-am dat voie fără avocat, fără nimic. Faceţi percheziţie că sunt curată ca lacrima. Un briceag al Moşului Mititel. Am spus să ia tot de la bucătărie, satâruri, toate pe care le am", a declarat mama suspectului, potrivit observatornews.ro.

Ancheta autorităților rămâne în continuă desfășurare. Mai multe ipoteze cu privire la crimă sunt luate în calcul.

Citeste si: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

Bărbatul acuzat că a omorât-o pe Marina a declarat că este nevinovat. Acesta a recunoscut că a fost la cabinet în ziua tragediei pentru că îl durea o măsea și dorea să afle ce se întâmplă, nu pentru a o ucide pe doctoriță.

„Nu am omorât-o eu! Eu nu am făcut nimic. M-au dus la medicul legal și m-au verificat peste tot și nu mi-au găsit nimic. M-am dus la părinții mei, le-am zis că mă doare măseaua și mă duc să văd ce fac cu ea, că mă durea rău măseaua și nu mai puteam de durere. (Nr. Medicul) mi-a spus că nu poate să mi-o scoată, că are infecție în ea și trebuie programare. Am stat pe puțin 3-4 minute.”, a mărturisit principalul suspect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si