Misterul morții suspecte dintr-o cameră de hotel din Bangkok pare că se adâncește, chiar dacă anchetatorii au reușit să facă o descoperire extrem de importantă pentru cursul investigației.

Cei șase turiști care au fost găsiți fără suflare în cursul serii de marți au băut ceai cu otravă. Mai exact, în trupurile acestora s-a găsit cianură, a informat poliția thailandeză în cursul zilei de miercuri.

Citește și: Anchetă la Baia Mare după ce o fetiță de 2 ani a murit! Copila avea lovituri pe corp

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

barbati morti, thailanda, moarte suspecta, vietnamezi morti, cianura

Ceștile din care anchetatorii spun că au băut cele 6 persoane. 

[Sursa foto: Royal Thai Police]

Unul dintre turiști ar fi pus otrava în ceai

Potrivit anchetatorilor, cel care a pus otrava în ceai ar fi chiar unul dintre decedați, notează BBC. Presa internațională mai scrie că acesta ar fi recurs la gestul cutremurător din cauza unor datorii.

Oamenii legii suspectează că cele 6 persoane au decedat cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsite.

Cei care au examinat cadavrele au descoperit că buzele și unghiile victimelor au căpătat o culoare vineție, ceea ce indică lipsa oxigenului, în timp ce organele interne s-au transformat într-un roșu sângeriu, ceea ce este un semn al intoxicației cu cianură, a declarat profesorul Kornkiat Vongpaisarnsin de la Departamentul de Medicină Legală de la Universitatea Chulalongkorn, mai notează sursa citată.

Experții mai spun că încă trebuie să determine ce cantitate de cianură se află în trupurile decedaților.

Cele 6 cadavre au fost descoperite de către menajerele de la hotelul Grand Hyatt Erawan, aflat în capitala thailandeză. Patru dintre victime sunt de naționalitate vietnameză: Thi Nguyen Phuong, în vârstă de 46, soțul acesteia, Hong Pham Thanh, de 49 de ani, Thi Nguyen Phuong Lan, de 47 de ani și Dinh Tran Phu, de 37 de ani. Celelalte persoane sunt cetățeni americani: Sherine Chong de 56 de ani, și Dang Hung Van, în vârstă de 55 de ani.  

Citește și: Ucisă de soț la câteva luni după ce a cerut ordin de protecție împotriva bărbatului! Cererea femeii din Mureș a fost respinsă

barbati morti, thailanda, moarte suspecta, vietnamezi morti, cianura

Mâncarea pe care au comandat-o victimele a rămas neatinsă. 

[Sursa foto: Royal Thai Police]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si