Close sidebar
Close sidebar

Descoperirea macabră a unui bărbat din Hunedoara! Și-a găsit soacra moartă în zăpadă

Un bărbat din Câmpul lui Neag, județul Hunedoara, a alertat de urgență oamenii legii după ce a găsit-o pe soacra sa, în vârstă de 46 de ani, fără suflare în zăpadă, pe un drum geru accesibil.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 46 de ani a fost găsit, duminică, 29 ianuarie 2023, în zăpadă, într-o porțiune de drum greu accesibilă din comuna Câmpul lui Neag, județul Hunedoara.

Citește și: Visul american pentru românii din SUA. Cât muncesc într-o zi pentru a avea un trai mai bun

Polițiștii Orașului Uricani au fost sesizați de un bărbat în legătură cu faptul că a găsit-o fără suflare pe soacra sa, o femeie în vârstă de 46 de ani.

Trupul fără viață al femeii a fost descoperit în zona Câmpul lui Neag, pe o porțiune de drum greu accesibilă.

Femeia a fost găsită fără suflare în zăpadă

Ofițerii de Poliție care s-au deplasat la fața locului au constatat că femeia a fost găsită la aproximativ doi kilometri de drumul principal dintre Uricani și localitatea Câmpul lui Neag, în zăpadă, conform reprezentanților IPJ Hunedoara, citați

de Mediafax.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Alunecare masivă de teren în Târgu Jiu. Localnicii se tem că vor rămâne fără case

„Cu ocazia cercetării la fața locului s-a constatat că femeia nu prezintă urme de violență, în cauză nefiind suspiciuni privind comiterea infracțiunii de omor”, au transmis reprezentanții Poliției Hunedoara.

Cadavrul femeii în vârstă de 46 de ani a fost depus la morga Spitalului Muninipal Lupeni, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Drumuri închise din cauza poleiului. Ce a transmis Centrul Infotrafic

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI