Femeia a trăit un adevărat calvar în timpul căsniciei. Urme descoperite pe trupul femeii arată că Liliana a fost supusă și în trecut unor chinuri groaznice. Semnele de pe corpul femeii sunt dovezile unor bătăi mai vechi încasate de aceasta.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost ucisă, agresorul a folosit un cuțit cu lamă zimțată, cu care a înjunghiat-o de patru ori pe femeie, potrivit magistraților Tribunalului București. 

Mărturia instanței

Judecătorii care au decis arestarea preventivă a lui Valentin Nicușor Faur au motivat măsura aplicată. Infracțiunea de „omor împotriva unui membru de familie” a fost comisă într-un mod grav, autorul dând dovadă de o cruzime ieșită din comun.

Citeste si: VIDEO| O educatoare din București a fost ucisă de soțul ei. Criminalul, PRINS după 4 zile

Mai mult decât atât, după comiterea faptei, Valentin Faur a stat ascuns timp de 4 zile, până să fie prins de autorități.

În tot acest timp, judecătorii au stabilit faptul că victima a fost supusă unor numeroase bătăi de-a lungul anilor. 

„Din probatoriul administrat, rezultă că inculpatul este autorul faptei reţinute în sarcina sa, probatoriile fiind enumerate în referatul Parchetului la fila 11; inculpatul s-a sustras de la urmărirea penală, fiind depistat deoarece a fost recunoscut de către o persoană de la televizor şi care a apelat la 112; inculpatul are un istoric de violenţă

în familie – între inculpat şi familia acestuia fiind înregistrate la Secţia 7 Poliţie cel puţin 10 dosare pentru violenţă în familie şi ameninţare; sunt mai multe ordine de protecţie în favoarea victimei …… şi împotriva inculpatului încă din anul 2017, în mod constant având loc violenţe domestice”, a arătat instanța.

Cum și-a pierdut viața educatoarea Liliana

Magistrații au invocat inclusiv raportul medico-legal, care arată faptul că bărbatul și-a înjunghiat nevasta de 43 de ani de patru ori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Victimei i-au fost provocate 3 răni mai puțin adânci, una la umăr și două la gât, însă cea de-a patra lovitură, în piept, a fost fatală. 

Totodată, raportul medico-legal arată că femeia avea mai multe zgârieturi, semn că c-a luptat minute bune cu ucigașul, dar și vânătăi mai vechi aflate în curs de vindecare, despre care specialiștii spun că ar fi fost provocate cu două sau trei zile înaintea morții. 

Citeste si: VIDEO| NOI imagini exclusive cu criminalul educatoarei! Cum a fost prins și ce le-a spus autorităților: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre ce s-a întâmplat" 

Agresorul era și el zgâriat și tăiat la degete

Raportul arată și percheziția care a fost făcută în autoturismului individului, acolo unde anchetatorii au descoperit haine pline de sânge dar și cuțitul folosit de Faur, care era pus într-o pungă de plastic, potrivit Gândul.ro

Arma crimei are o lamă de 11,5 centimetri și o lățime de 1,5 centimetri, mânerul fiind din lemn.

Lama acestuia este zimțată. 

De asemenea, bărbatul prezenta la rândul său mai multe răni, despre care se spune că ar fi fost suferite în timp ce victima încerca cu disperare să își salveze viața. 

În motivarea instanței este precizat faptul că Faur avea tăieturi mici pe degetul arătător dar și pe cel mijlociu al mâinii drepte, de 1-2 centimetri, dar și o tăietură de 1 centrimetru la degetul mare al mâinii stângi.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citeste si: Primele declarații ale presupusului călău al Lilianei, educatoarea din București ucisă acum câteva zile! „Drac cu chip de înger, nu accepta împăcarea”

Bărbatul prezenta zgârieturi pe gât, piept, abdomen și pe picioare. 

Cei doi se aflau în plin proces de divorț, iar crima s-a produs după ce femeia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului. 

Deși oamenii legii au descoperit arma crimei în mașina acestuia, dar și un bilețel de adio care urma să ajungă către fiicele lui, bărbatul nu își recunoaște fapta. 

VIDEO- NOI IMAGINI CU CRIMINALUL: 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si