Armata rusă a bombardat vestul și centrul țării, iar rachetele au căzut atât în Liov, cât și în alte cinci gări. Ocupanții au distrus sistematic zonele de aprovizionare ale civililor.

Citeste si: 40 de țări se reunesc, marți, în Germania, pentru a discuta despre întărirea și apărarea Ucrainei

Femeile erau batjocorite înainte să fie ucise, iar rezultatele din urma autopsiilor arată că acestea erau violate.


„Avem deja câteva cazuri care sugerează că aceste femei au fost violate înainte de a fi împușcate ”, a spus Vladislav Perovski, un medic legist ucrainean care, împreună cu o echipă de medici, a efectuat zeci de autopsii pe locuitorii din Bucha, Irpin și Borodianka.

Citeste si: Ucraina susține că Rusia desfășoară rachete Iskander în apropiere de graniță

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu putem oferi mai multe detalii, deoarece colegii mei încă mai colectează datele și mai avem sute de cadavre de examinat”, a spus el.

Trupurile femeilor prezentau semne că victimele au fost ucise cu peste șase gloanțe

„Cazurile de viol sunt o chestiune foarte delicată și sensibilă”, a spus Tkalenko. „Medicii legiști au sarcina specifică de a verifica organele genitale ale victimelor femei și de a căuta semne de viol”.

Citeste si: Bebeluș de 3 luni, printre victimele din Odesa. Volodimir Zelenski: ”Sunt doar niște ticăloși”

Medicul legist care a examinat cadavrele a dorit să rămână anonim.

Alarmele antiaeriene au sunat dis-de-dimineață în mare parte din Ucraina. Cinci persoane au fost ucise, iar alte 18 rănite, în urma atacurilor cu rachete lansate de forțele ruse în apropierea orașelor Zhmerynka și Kozyatyn din regiunea centrală Vinnița.  

Citeste si: Volodimir Zelenski, mesaj direct către Putin. Ucraina se retrage "din orice proces de negociere" dacă soldații din Mariupol sunt uciși


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si