Autoritățile încearcă stingerea unui incendiu, produs miercuri seară la o piață din Capitală. La fața locului se află mai multe echipaje de pompieri care acționează utilaje cu apă și spumă. Zona a fost împrejmuită pentru a se crea un perimetru de siguranță. Nu au fost declarate victime.

Citește și: Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Incendiu într-o parcare din Galați: trei mașini au fost cuprinse de flăcări

Trei mașini au ars, noaptea trecută, într-o parcare din Galați. Cauza incendiului nu a fost încă dezvăluită de anchetatori.

Din primele informații, cei de la  ISU  au anunțat că atât două autoutilitare, cât și un autoturism au ars în întregime.

Citește și:  Un bărbat din Vaslui s-a răzbunat pe mai multe oi şi capre. A trecut cu mașina peste ele pentru că le-a găsit pe terenul lui

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și urmează a fi stabilită cauza incendiului.

Nu se cunoaște încă cauza incendiului

În acest caz polițițiștii din Galați fac cercetări și au deschis un dosar penal pentru distrugere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Clipe cumplite pentru o bătrână de 84 de ani din Letca Nouă. Casa ei a fost mistuită de un incendiu violent, imobilul arzând în întregime

Din fericire, polițiștii au strâns suficiente probe și urmează să vizioneze și imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă.

Clipe cumplite pentru o bătrână de 84 de ani din Letca Nouă. Casa ei a fost mistuită de un incendiu violent, imobilul arzând în întregime

Casa bătrânei din Letca Nouă a ars în întregime. Au ars acoperișul casei, mobilierul, electrocasnicele, documentele personale și materialele textile.

O femeie în vârstă de 84 de ani a rămas fără casă, după ce un  incendiu violent  a ars imobilul în întregime.

Totul a avut loc azi-noapte.

Întâmplarea nefericită s-a produs în localitatea Letca Nouă, iar vinovat de incendiu ar fi coșul de fum care ar fi fost deteriorat. Când și-a dat seama că este vorba despre un incendiu, bătrâna a ieșit repede din casă și a cerut ajutor.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si