Close sidebar
Close sidebar

Desi a fost inaugurata in urma cu mai putin de un an, autostrada A3 nu este dotata cu utilitati! Raspunsul autoritatilor pentru situatia ridicola!

La 6 ani de cand a fost data in folosinta, autostrada Bucuresti - Ploiesti nu are nici acum vreo benzinarie sau o toaleta. Desi mai multe firme au luat bani dupa ce au castigat licitatiile pentru lucrari, nimeni nu lucreaza! Colegii mei au analizat situatia si au cerut explicatii autoritatilor. Raspunsul este halucinant!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Autostrada 3 nu are in acest moment nici macar o platforma construita pentru toalete sau benzinarii!
Adica pe o distanta de 55 de kilometri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Practic, firmele care au castigat contractele pentru a construi spatii pentru benzinarii, toalete, parcari si restaurante pe toata lungimea autostrazii au luat banii, dar nu se apuca de treaba.

Firmele care trag de timp risca penalizari de intarziere si chiar rezilierea contractului.

Deocamdata, cei care trec pe A3, inca mai cauta toalete sau benzinarii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI