Baietelul le-a spus parintilor ca acesta idee i-a venit in urma unui vis in care impartea mancare si apa victimelor inundatiilor.
"Mergem sa le ducem pranzul vecinilor care au fost afectati de inundatii, pentru ca ei sa isi poata continua treaba" a spus baiatul in timp ce impartea pizza vecinilor care au fost inundati.
Foarte multi oameni au donat bani pentru a sustine initiativa baietelului de 9 ani, dupa ce tatal acestuia, Ross Boutte a pus un mesaj pe Facebook in care isi anunta prietenii apropiati si familia in legatura cu dorinta
lui Carson.
Oamenii au sunat la o pizzerie di au comandat foarte multe pizza pentru ziua lui Carson. De asemenea, Pizza Domino s-a alaturat initiativei altruiste a baiatului si i-a facut cadou 100 de pizza.
Un numar de 363 de pizza au fost cadoul lui Carson pentru oamenii afectati.
O parte dintre acestea au fost livrate personal de Carson. Mai multe familii l-au ajutat pe baietelul generos sa imparta cele 363 de pizza, scrie KATC.COM.

Baietelul le-a spus parintilor ca acesta idee i-a venit in urma unui vis in care impartea mancare si apa victimelor inundatiilor.

"Mergem sa le ducem pranzul vecinilor care au fost afectati de inundatii, pentru ca ei sa isi poata continua treaba" a spus baiatul in timp ce impartea pizza vecinilor care au fost inundati.Foarte multi oameni au donat bani pentru a sustine initiativa baietelului de 9 ani, dupa ce tatal acestuia, Ross Boutte a pus un mesaj pe Facebook in care isi anunta prietenii apropiati si familia in legatura cu dorinta lui Carson.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”- antena3.ro

Oamenii au sunat la o pizzerie si au comandat foarte multe pizza pentru ziua lui Carson. De asemenea, Pizza Domino s-a alaturat initiativei altruiste a baiatului si i-a facut cadou 100 de pizza.

Un numar de 363 de pizza au fost cadoul lui Carson pentru oamenii afectati. O parte dintre acestea au fost livrate personal de Carson, iar restul au fost impartite de mai  multe familii care au vrut sa-l ajute pe baietelul cu suflet mare, scrie KATC.COM.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si