Incidentul mai puțin fericit a avut loc în urmă cu un an chiar în faţa Casei Armatei din municipiul Iaşi, acolo unde bărbatul care se plimba a observat un alt locuitor care se plimba însoțit de un câine din rasa Husky.

Citeste si: Bebeluș de 8 luni, blocat în mașină. Părinții s-au panicat și au sunat la 112

La un moment dat, lângă cei doi ieșeni a apărut şi un câine maidanez care l-a muşcat pe bărbat de picior, fără măcar să-l fi provocat.

Citeste si: Mai mulți influenceri verificați de ANAF nu și-au declarat veniturile încasate

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurt timp după ce a mers la spital undei i s-a administrat vaccinul antirabic, bărbatul din Iași s-a adresat municipalității și a solicitat despăgubiri. A fost însă refuzat, pe motiv că de câinii fără adăpost se ocupă firma de salubritate.

Firma de salubritate îi va plăti victimei despăgubirile

Întrucât bărbatul a fost nevoit să poarte bandaje timp de câteva săptămâni, fiindu-i limitată libertatea de mișcare, acesta a decis să ceară dreptate în instanţă, unde a și câștigat.

Citeste si: Una dintre cele mai mari artiste din România anunță că nu va participa la nunta lui George Simion. Care este motivul

Mai exact, judecătorii ieșeni a hotărât că firma de salubritate trebuie să plătească despăgubiri în valoare de 10.000 de lei bărbatului.  

Sentința a fost atacată cu apel, cazul urmând să fie reanalizat de Tribunalul Iaşi.

Citeste si: Unul dintre tinerii dați dispăruți în Costinești a fost găsit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si