Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - UPDATE: Despărțire neașteptată în sportul românesc. Simona Halep divorțează! Primele declarații ale lui Toni Iuruc cu privire la decizia luată

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc. Care sunt motivele pentru care cei doi divorțează la nici un an de la cununia civilă? Ce spune miliardarul despre această situație?

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE:  Toni Iuruc face primele declarații despre despărțirea de campioana României la tenis, Simona Halep.

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărţim! Nu mai insistaţi, este ultima mea ieşire publică….De restul se vor ocupa avocaţii în cel mai civilizat mod cu putinţă. Mulţumesc de înţelegere!”  a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Citeste si: Simona Halep a depășit pragul de 40 milioane dolari, bani din premii sportive. Doar surorile Williams au câștigat mai mult

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, amănunte aflate din sursele ProSport. Decizia celor doi a fost luată de comun acord, iar aceștia vor trece în cursul zilei de joi la notariat pentru a-și semna separarea.

Citeste si: Simona Halep, eliminată în primul tur la US Open. "Totul m-a surprins azi", a declarat Halep după meciul cu ucraineanca Daria Snigur

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi nu vor împărți nimic, asta pentru că ei au stabilit acest lucru de la început, în cazul în care ruptura apare între ei.

Părinții Simonei și-au dorit ca cei doi să-și mai dea o șansă, așa că sportiva a mers într-o vacanță în Grecia, loc în care lucrurile s-au concluzionat.
Cei doi s-au cununat civil, anul trecut, pe 15 septembrie, iar pe 13 noiembrie anul acesta urmau să aibă cununia religioasă.

Citeste si: Simona Halep, probleme medicale înainte de US Open 2022. S-a retras din turneul de la Cincinnati

Detaliile pentru nuntă erau deja aranjate, aceasta urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost trimise invitații la 300 de persoane.
Nașii ar fi trebuit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, partenera sa de viață.

Familia Mihale derulează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de evenimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Citeste si: VIDEO| Baschetbalista de 18 ani a murit în somn, chiar de ziua ei. Care ar fi fost motivul decesului

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Toni Iuruc a a mai fost căsătorit de două ori, iar cu prima soție are și un copil. Relația dintre ei s-a încheiat rapid.

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru  TennisMajors.com, imediat după ce a spus „da”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI