Doi tineri care aveau să își petreacă toată viața împreună au fost despărțiti de moarte, chiar în ziua nunții. Tânărul a suferit un atac de cord cu câteva minute înainte de momentul în care urma să spună „Da”. După moartea celui care urma să îi devină soț, tânăra a aflat marele secret al acestuia, potrivit informațiilor transmise de nypost.com.

A aflat secretul viitorului soț după ce acesta a murit în ziua nunții

Eric, în vârstă de 33 de ani, și Kaitlin, în vârstă de 35 de ani, se pare că trăiau o poveste de dragoste ca în basme. O tragedie a făcut ca cei doi să nu își petreacă restul vieții împreună.

În ziua nunții, cu puțin timp înainte de a spune „Da”, Eric a suferit un atac de cord, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva.

După moartea celui care urma să îi fie soț, Kaitlin a făcut o descoperire șocantă, în urma unei postări de pe Instagram. O altă femeie plângea memoria unui bărbat pe nume Eric, de aceeași vârstă, născuți în aceeași zi, cu trăsături aproape identice. Kaitlin a sunat-o pe femeia respectivă și a aflat că Eric avea o relație în paralel cu ea.

Citește și: “Fiecare centimetru din tine este perfect”. Este unul dintre mesajele trimise de o profesoară de matematică unui elev. ”Bunda Becky” este acuzată că a întreținut relații intime cu mai mulți minori

barbat mort in ziua nuntii

Kaitlin și Eric

[Sursa foto: Instagram- Kaitlin Palmieri]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Kaitlin a primit ulterior dovezi ale înșelăciunii lui Eric. Femeia respectivă i-a trimis îndureratei tinerei mai multe mesaje pe care și le trimitea cu răposatul.

Se pare că Eric o înșelase pe Kaitlin cu câteva zile înainte de nuntă.

„Am vrut să explodez de furie. Mă simțeam ca și cum aș fi fost prinsă emoțional și nu puteam să alerg nicăieri. Am avut atât de multă frustrare și n-am avut unde să o pun. El a plecat. Am pus pe cineva să-mi zică că nu este adevărat. Dar în inima mea știam și am vrut să izbucnesc. Se întâlnea cu această altă femeie, pe care o întâlnise online, din martie 2019. Ultimele texte pe care le-au împărtășit au fost mesaje dezgustătoare. Eric i-a trimis ei cu șapte zile înainte de nunta noastră ”, a mărturisit Kaitlin, potrivit sursei citate anterior.

Kaitlin este devastată de cele întâmplate. Tânăra a mărturisit că a plâns foarte mult și nu îi poate înțelege comportamentul pe care acesta l-a avut cu ea.

Citește și: O cunoscută influenceriță și-a pus sora geamănă să o înlocuiască la serviciu pentru a putea pleca în vacanță. Minciuna a avut, în schimb, picioare scurte: „Mă aştept să...”

barbat mort in ziua nuntii

Kaitlin și Eric

[Sursa foto: Instagram- Kaitlin Palmieri]

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

„Am plâns în primele zile. Dar pur și simplu nu se poate nega comportamentul său patologic, narcisist în spatele acestui lucru. Îndrăzneala de a pune pe cineva care te-a iubit prin asta, de a sta în fața părinților mei în vârstă de 77 de ani și de a le cere permisiunea de a se căsători cu mine. Am pierdut totul. E vina lui. Am tot dreptul să fiu la fel de furioasă pe cât mă simt”, a mărturisit Kaitlin, potrivit sursei citate anterior.

Tânăra este în proces de vindecare după tragedia prin care a trecut. La moartea celui care avea să îi devină soț, tânăra se confruntă cu dileme privind relația pe care a avut-o.

„Asta chiar mi-a stricat creierul. Mă întreb dacă m-a iubit măcar. A vrut doar stabilitatea și fațada căsătoriei cu mine?”, a mărturisit Kaitlin, potrivit sursei citate anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si