In inregistrarea video, care reprezinta obiectul santajului de care sunt acuzati trei preoti din judetul Vaslui, Episcopul Husilor ar aparea intretinand relatii sexuale cu un elev de la Seminarul Teologic Husi.

Sotia unui preot din Vaslui a declarat pentru ziarul Adevarul ca foarte multi preoti stiau de aceasta inregistrare si ca multi au reusit, de-a lungul anilor, sa isi rezolve diverse probleme la Episcopie dandu-i de inteles episcopului Corneliu ca stiu de existenta filmuletului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Preoteasa a spus ca pana si sotul ei a vazut inregistrarea si i-a spus ca nu ii vine sa creada ca inaltul prelat ar fi in stare de asa ceva.

"Despre aceasta filmare mi-a marturisit intr-o zi chiar sotul meu care, foarte tulburat fiind, mi-a spus ca desi a vazut scena de sex nu poate crede ca episcopul a putut sa fie in stare de asa ceva si ca el crede ca e un trucaj.

Preotii cunoscutii cunoscuti stiau insa ca episcopul este santajat cu filmare care avea o scena de sex", a declarat preoteasa reporterilor Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si