Milioane de oameni mor anual din cauza obezitatii si, din pacate, tot mai multi copii sunt afectati de aceasta maladie a secolului 21.

Din ce cauză se ajunge la obezitate

Fast-food-ul, sedentarismul si lipsa unei vieti ordonate sunt doar cativa dintre factorii care duc la cresterea greutatii corporale pana la valori care pun in pericol sanatatea si de foarte multe ori, chiar viata.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, cu “Teo Show”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"S-a observat ca daca unul dintre parinti este obez, exista 30-40% sanse ca si copilul ss fie obez. Cand ambii parinti sufera de obezitate, acest procent creste la 80-90%. Mediul social, in special in perioada copilariei, atunci cand cei mici abuzeaza de consumul de alimente de tip fast-food, este extrem de important. Consumul de alimente cu indice caloric foarte ridicat, impreuna cu sedentarismul creeaza probleme foarte mari in toata lumea",

spune Halit Coskun.

Ce tratamente pot lua cei care suferă de obezitate

Citeste si: Cătălin Moroșanu a părăsit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emoționat o țară întreagă!

Care sunt implicatiile medicale ale obezitatii, ce tratamente pot urma cei care se afla in aceasta situatie dar si care sunt cele mai noi tehnologii utilizate in lupta cu kilogramele in plus aflati duminica, de la ora 11:00, in emisiunea "Apel la consilier", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si