Close sidebar
Close sidebar

Destin ca-n filme! Tanara ucisa la metrou a venit la Bucuresti pentru a-si face viitor!

O viata ca un film! Tanara ucisa la metrou venise la Bucuresti ca sa-si faca un viitor, ajutata de familia care o crestea de mica. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii cu un puternic impact emotional.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel care abia-si poate stapani lacrimile este cel care-a crescut-o de mica pe tanara de 25 de ani. Nascuta intr-o familie sarmana, parintii naturali nu au abandonat-o, ci au lasat-o in grija a doi vecini instariti, care locuiesc vizavi.

"Exemplu. Exemplu. O fata exemplu. Nu s-a certat cu nimeni. A fost painea lui Dumnezeu. sufletul lui Dumnezeu. Poate si d-aia a luat-o."

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Din satul in care s-a nascut, fata a plecat la facultate, ca sa-si faca un viitor, in capitala. Si a reusit. Dupa terminarea studiilor, tanara s-a angajat, in Bucuresti, la una dintre cele mai mari corporatii din lume. De doi ani lucra aici, iar implinirea o avea si pe plan personal, alaturi de iubitul sau.

Din nefericire, aseara, brusc si brutal, viata ei a fost intrerupta pe sinele de metrou.

La 4 statii distanta, prietenii ei au asteptat-o in zadar.
Atat parintii naturali, cat si cei care au crescut-o au venit la Bucuresti.

Tanara va fi inmormantata in localiatea natala, Ostroveni.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI