La vârsta de doar 14 ani, o minoră are parte de un destin crunt. Se pare că fata a fost lăsată într-un centru de plasament chiar de mama sa, pentru a o proteja. Femeia a luat decizia șocantă după ce copila ar fi fost abuzată în repetate rânduri de mai mulți bărbați din localitatea în care trăiau, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Abuzată de mai mulți bărbați, abandonată de propria mamă, la doar 14 ani

O copilă de 14 ani a fost supusă la mai multe orori, încă de la vârsta de 12 ani, în localitatea unde trăia. Copila ar fi fost abuzată de mai mulți bărbați, în repetate rânduri. Conform sursei citate anterior, aceștia ar fi filmat ce îi făceau minorei, iar apoi ar distribuit pe internet materialele.

Citește și: A mers la scăldat și a înotat spre moarte. Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața sub privirile oamenilor care nu l-au ajutat. "Mai bine să moară el decât să moară ei"

Destin crunt pentru o fată de 14 ani.

[Sursa foto: istockphotos]

Videoclipurile cu ororile la care era supusă minora au ajuns și la mama acesteia, care a mers la unul dintre agresori acasă pentru a cere dreptate. Mama respectivului ar fi acuzat-o pe copilă de cele întâmplate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Unul filma şi unul făcea. După aia, tot în ziua respectivă, au dus-o la altă casă. La două zile am primit şi filmările. M-am dus la părinţii băiatului. Au zis că ea e de vină, că cerea ţigări. Măi, cerea ţigări. N-are minte la 13 ani. Nu poţi să îi ceri tu, că nu judecă, ca un om normal. Dar pentru o ţigară să ajungi să faci aşa.

E ceva inuman, e ceva ieşit din comun", a mărturisit mama copilei, conform sursei citate anterior.

Citește și: VIDEO O adolescentă de 17 ani a avortat după ce ar fi fost bătută de propriul tată. Cazul minorei scoate la iveală o realitate dură din România

Destin crunt pentru o fată de 14 ani.

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia a mărturisit că autoritățile nu s-ar implica în rezolvarea cazului prin care trece fata sa. Mama fetei a povestit cum polițistul i-ar fi reproșat că nu își îngrijește corespunzător fiica sa.

"Doamnă, dar ştiţi, că numai cazul fiicei dumitale am? Sunt taxiul fiicei dumitale? Sunt atâtea cazuri. Aveţi grijă de ea, că sunteţi mamă. De ce aţi făcut-o?", a mai mărturisit mama copilei, conform aceleiași surse.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pentru a-și proteja copila, femeia a decis să o lase pe fată într-un centru de plasament. Aceasta se teme de ce ar putea păți copilul său dacă s-ar întoarce acasă.

"Şi m-au chemat la tribunal, cum v-am spus şi mi-au spus dacă o iau acasă.

Şi eu nu o iau, nu că nu o vreau, am spus la toată lumea. Nu fug de copil! Dar mi-e frică să nu o iau de la capăt! Asta am o teamă, pentru că ea e foarte credulă",  a mai mărturisit mama copilei, potrivit aceleiași surse. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si