Close sidebar
Close sidebar

Destin crunt pentru o femeie din Hațeg! A pierit sfâșiată sub coasa unui tractor. Șoferul, în stare de șoc

O femeie a pierit într-un mod tragic. A fost prinsă sub coasa unui tractor, pe un câmp din Hațeg.

Elena Tasca,

Foto simbol- tractor

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie în vârstă de 82 de ani a murit într-un mod tragic. A fost prinsă sub coasa unui tractor, pe un câmp din Hațeg. Șoferul este în stare de șoc.

A murit sfâșiată sub coasa unui tractor, în Hațeg

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, 23 septembrie 2024, în jurul orei 10:45, în comuna Baru, aflată lângă orașul Hațeg. 

Citește și: 8 ani de la moartea lui Sebastian Papaiani. Motivul pentru care nu a mai ținut legătura cu fiul lui în ultimii ani de viață

În timp ce tăia porumbul de pe câmp cu o cositoare trasă de tractor, șoferul a realizat că utilajul merge cu dificultate. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a efectuat o altă manevră pentru a afla de ce tractorul merge greu, moment în care a văzut trupul unei femei în fața cositorii.

Femeia, o bătrână de 82 de ani, prezenta mai multe răni deschise pe corp. Bărbatul a alertat autoritățile, iar echipajul medical sosit la fața locului a început aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, bătrâna a fost declarată decedată, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Șoferul a fost testat cu aparatele din dotare, iar rezultatele indicau valori negative. 

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

Ce au transmis autoritățile

"La data de 23 septembrie 2024, în jurul orei 10:45, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani, din comuna Baru, cu privire la decesul unei persoane.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 10:45, bărbatul în vârstă de 44 de ani, în timp ce tăia porumb cu o cositoare trasă de un tractor, pe un teren din apropierea comunei Baru, a constatat că tractorul merge greu, iar când a manevrat tractorul cu spatele a observat o femeie de 82 de ani, din comuna Baru, care era căzută în fața cositorii și prezenta răni deschise care au condus, din păcate, la decesul acesteia.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul SMURD Hunedoara, însă în ciuda manevrelor de resuscitare, echipa medicală a declarat decesul femeii. Cadavrul femeii a fost preluat de reprezentanții S.J.M.L. Hunedoara, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul transmis de autorități.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI