Close sidebar
Close sidebar

Destin cumplit pentru o tanara romanca, mama unei fetite de 5 ani. "Voiam sa ma opresc, sa o imbratisez", a declarat iubitul Cristinei, sfasiat de durere

Tragedia a avut loc in jurul orei 13:30 de luni, 9 octombrie 2017, pe via Renazzo din localitatea Cento, provincia Ferrara, unde tanara romanca, Cristina Boroiban, in varsta de numai 28 de ani, si-a gasit sfarsitul la volanul unui automobil Renault Clio albastru.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

La numai cativa metri in fata ei se afla Fausto Berdini, concubinul Cristinei, cu care are o fiica de 5 anisori, Desirè.

Cristina si Fausto s-au vazut in fata barului Sprint din localitatea San Matteo della Decima, a carui gestiune o cumparase barbatul italian: „Ne-am vazut in fata barului la mine, pentru a schimba doua vorbe, pentru a vorbi de noi”, spune Fausto pentru ziarul La Nuova Ferrara, citat de rotalianul.com.

De la bar, Cristina si Fausto s-au hotarat sa plece, fiecare in masina sa, spre fractiunea Renazzo din Cento, unde locuiau: „ Eu mergeam inainte. Ea in urma mea cu vreo suta de metri. Ne intorceam la Renazzo. Voiam sa ma opresc in zona industriala, s-o imbratisez. Era o ocazie importanta pentru a fi impreuna, avand in vedere ca in aceasta perioada eram mereu la distanta. Dar nu am mai reusit”, continua sa povesteasca Fausto.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In timp ce conducea, Fausto urmarea masina Cristinei prin oglinda retrovizoare dar la un moment dat aceasta a disparut.
„Era numai praf in urma mea, m-am intors din drum si am vazut ceea ce se intamplase. Am fugit la ea. Imi tot repetam, nu se poate sa fie un moment de neatentie cel care mi-o ia de langa mine.

Nu poate fi adevarat”, spune Fausto amintindu-si de tragicul moment.
Din nefericire, tocmai asta s-a intamplat. Un moment de neatentie se pare ca a dus la moartea acestei frumoase tinere romance, lasand o fetita de numai 5 ani fara mama si un barbat cu inima indurerata pentru tot restul vietii.

Din motive inca necunoscute, Cristina si-ar fi luat privirea de la drum pentru o clipa si ar fi pierdut controlul volanului, intrand pe celalalt sens de circulatie si izbindu-se de un camion.

Impactul a fost fatal pentru Cristina, decesul s-a produs pe loc. Soferul camionului a fost ranit si el dar nu grav.
„O fata speciala, solara si luminoasa. O mama foarte buna pentru micuta noastra Desirè. Dar in interior era chinuita. Am facut tot ce-am putut, eu impreuna cu familia mea, pentru a-i darui putina fericire dar nu a ajutat cu nimic. S-a dus prea in graba, destinul mi-a furat-o din maini”, adauga Fausto Berdini indurerat.

Barbatul promite in final sa o creasca pe fiica lor Desirè cum poate mai bine, ajutand-o sa-si aduca aminte cu dragoste infinita de mama sa, in acelasi timp Fausto amintindu-si de momentul in care el si Cristina s-au cunoscut:

„Relatia noastra pare a fi o poveste. Ar putea fi material de un roman. Ne-am cunoscut intr-un bar. Ea mi-a preparat o cafea. Ieri, la barul Sprint, i-am preparat eu o cafea. Da, totul a inceput si s-a terminat cu o cafea.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI