Foto Hotweek
Foto Hotweek Doua pasagere aflate in microbuz si soferul autoturismului au murit pe loc, medicii si politistii sositi la fata locului constatand decesul acestora. Accidentul s-a petrecut in conditii de ceata densa si, din cate se pare, vinovat de producerea sa ar fi soferul autoturismului. Acesta circula cu 120 de kilometri la ora, in conditiile in care viteza legala in zona era de 50 de kilometri la ora si carosabilul era umed.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ieri, marti, 22 noiembrie, una dintre victimele teribilului accident a fost inmormantata si condusa de familie, prieteni si colegii de serviciu pe ultimul drum. Femeia locuia in Bucuresti, avea doua fete, una de 21 de ani, studenta, si alta de 13 ani, si era angajata la Posta Romana. Putini sunt insa cei care stiu ca in momentul accidentului, femeia se afla in microbuz alaturi de sotul ei. Victima nevinovata ocupa unul din locurile din fata si in momentul impactului a fost aruncata pe geam si, ulterior, strivita de microbuz. Sotul ei a scapat cu o fractura de picior, contuzii si alte lovituri si doar un miracol a facut sa nu moara si el in accident.

Foto Digi24
Foto Digi24
„Stateau impreuna pe locurile din fata, unul langa altul. La un moment dat, deranjat de soare, barbatul s-a mutat de langa sotie si s-a dus in spatele microbuzului sa doarma. Barbatul lucrase cateva luni in strainatate si stransese bani pentru ai sai. Dorea acum sa isi schimbe masina si sa isi ia alta de la o cunostinta din Buzau. In ziua accidentului el mergea alaturi de sotia sa ca sa ridice aceasta masina.
Nu circulau niciodata cu microbuzul, dar pentru ca urmau sa revina acasa deplasandu-se cu noua masina au ales aceasta varianta, microbuzul. Ca o ironie, cu o seara inainte, fiica lor cea mare, auzind ca pleaca cu microbuzul sa aduca masina le-a sugerat parintilor sa merga cu trenul pana la Buzau. Cine sa se fi gandit ce avea sa se intample!? Au vrut un autoturism si s-au ales cu un sicriu. Copilele nici nu au fost lasate de tata sa isi vada mama in sicriu! E dramatic ce se intampla! Toate colegele ei de la Posta Romana au venit la inmormantare si au adus zeci de jerbe si coroane de flori”
, ne-a declarat o persoana apropiata familiei indoliate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si