Adolescentul de doar 18 ani luase permisul de conducere în urmă cu o lună. Noaptea trecută acesta ar fi pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului. 

Proprietarul unei case din apropiere a auzit bubuitura din urma impactului și el a fost cel care a sunat primul la 112.

Viteza i-a curmat viața la doar 18 ani!

Se pare că tânărul avea o viteză mare în momentul accidentului, iar mașina sa a fost a devenit un morman de fiare, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l scoate pe tânăr din mașină. 

După manevrele de resuscitare aplicate fără răspuns din partea adolescentului, echipajele de salvare au fost nevoite să îi declare din nefericire decesul tânărului.

Potrivit martorilor, băiatul ar fi vrut să evite o altă mașină care ieșea de pe o stradă secundară. Atunci tânărul a tras de volan și s-a produs impactul devastator care i-a luat viața.

Citește și: Accident grav pe DN 52, în județul Teleorman: Un tânăr a decedat, iar patru persoane au fost rănite, după ce o dubiță s-a ciocnit cu un autoturism

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Ar fi ieșit o mașină aici, de pe stradă, s-a speriat. Și-a înnodat mâinile în volan, și-a blocat volanul.”, a spus un martor, potrivit Observatornews.ro

„Ăla care a ieșit de aici a plecat, și-a văzut de treaba lui.”, a mai povestit o altă persoană care a văzut momentul impactului. 

Mama și prietenii băiatului au ajuns la locul accidentului unde au aflat că tânărul nu a mai putut fi salvat în urma impactului.

Citește și: Caz șocant în Bistrița. Un bărbat și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o ambulanță. Cum a avut loc, de fapt, evenimentul tragic

În afară de viteza mare pe care o avea și faptul că luase recent permisul de conducere, la impactul devastator a contribuit și faptul că șoseaua era alunecoasă și mașina nu avea cauciucuri de iarnă. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Martorii spun că nu s-a auzit ca tânărul șofer să fi frânat.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc tragedia, iar medicii legiști vor stabili în urma probelor prelevate dacă tânărul consumase sau nu alcool sau droguri înainte de a se urca la volan.

Șoseaua Antiaeriană din Capitală este cunoscută pentru accidentele care s-au petrecut în ultimii ani din cauza vitezei excesive. În luna octombrie a anului 2022, un băiat de 19 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un șofer care circula cu viteză, în cele din urmă fiind declarat decesul tânărului.

Au fost zile întregi de proteste prin care oamenii au cerut autorităților să fie instalat un semafor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si