Un accident teribil a avut loc în Maramureș. Un bărbat a murit după ce a sărit din mașină, pentru că l-ar fi lăsat frânele. Bărbatul era însoțit de două persoane care au rămas în autoturism și au supraviețuit.

A sărit din mașină pentru a se salva, dar a murit

Accidentul a avut loc în localitatea Văleni, comuna Călinesti, din județul Maramureș. În accident a fost implicată o mașină de gunoi în care se aflau trei persoane, șoferul și doi pasageri, potrivit informațiilor transmise de vasiledale.ro.

Citește și: Prinsă la volan beată și sub influența substanțelor interzise, în Mamaia. Ce au găsit polițiștii în geanta șoferiței de 36 de ani

A sărit din mașină pentru a se salva, dar a murit

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Se pare că șoferul mașinii de gunoi, un bărbat în vârtă de 45 de ani, ar fi sărit de la volan după ce ar fi observat că l-au lăsat frânele, cu scopul de a se salva.

Din păcate, bărbatul a decedat după ce, în urma impactului cu solul, a murit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mașina de gunoi ar fi intrat ulterior în gardul unui imobil din comună.

Cei doi pasageri, care au rămas în mașină, au supraviețuit, mai informează sursa citată anterior.

Citește și: Accident mortal într-o comună din Dolj, între un taxi și o mașină condusă de o femeie. Cum s-a petrecut tragedia

Ce au transmis autoritățile?

"Astăzi, 26 iunie a.c., polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au intervenit la un eveniment rutier produs în localitatea Văleni.

Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat de 45 de ani, conducătorul unei autoutilitare, ar fi sărit de la volan, a ieșit de pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, un pasager din autoutilitară a suferit vătămări corporale iar, din păcate, conducătorul auto a decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului", se arată în comunicatul transmis de IPJ Maramureș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si