Incident teribil în Vaslui! Un bărbat în vârstă de 64 de ani a încetat din viață, luni, în localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, după ce un perete s-ar fi prăbușit peste el, scrie Antena 3 CNN.

Cum a avut loc tragedia și cine a sunat la 112?

Individul lucra împreună cu fiul său la renovarea locuinței când, la un moment dat, unul din pereții de lut s-a prăbușit peste el. Tânărul a sunat de urgență la 112, iar tatăl său a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean

de Urgenţă Vaslui. Acolo, la scurt timp, bărbatul a decedat, în ciuda eforturilor medicilor.

"Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din localitatea Mânjeşti, comuna Muntenii de Jos, ar fi fost lovit de un perete de lut, în timp ce efectua lucrări de renovare a locuinţei, împreună cu fiul acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Agerpres.ro.

Mort Vaslui perete prăbușit

Imagine reprezentativă pentru o persoană rănită.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: O altă tânără ar fi urcat în mașina suspectului din Odorhei, la patru zile de la dispariția Ana-Mariei! Incredibil ce a făcut aceasta pentru a scăpa teafără

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acum, poliţiştii efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul teribil.

Tânăr ucis de un perete prăbușit

Și în anul 2022, în județul Botoșani, localitatea Trușești a avut loc un incident similar. Atunci, un tânăr în vârstă de 34 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost strivit de un perete, informează Monitorul BT. Un al doilea bărbat, de 35 de ani, a fost transportat la spital în stare gravă.

„Cele două persoane au fost scoase de sub dărâmături de pompieri. Una dintre ele era conştientă şi a fost preluată de către echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cea de-a doua era inconştientă. Din nefericire acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Mort Vaslui perete prăbușit

Imagine reprezentativă pentru o ambulanță.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Ce condamnare a primit șoferul care a accident 6 minori, în Petroșani? Bărbatul era băut și nu avea permis

Clădirea la care lucrau cei doi era sediul fostei şcoli din localitate. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si