Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Destin tragic pentru o femeie din Suceava: tânăra, ce aștepta și un copil, s-a stins din viață cu o zi înainte de nuntă

O tânără din Suceava s-a stins din viață chiar înainte de nuntă. Ea era însărcinată și se externase recent de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava.

Diana Bostan,

Tânără moartă Suceava


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, chiar cu o zi înainte de nuntă, tânăra care urma să devină și mamă, s-a stins din viață.

O mireasă gravidă din Suceava a murit cu o zi înainte de nuntă

Tânăra însărcinată a început să se simtă rău și a fost dusă la spital în stop cardio-respirator. Femeia a fost externată în august, pe semnătură, de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava.

Citeste si: VIDEO| Moarte violentă pentru o tânără de 22 de ani. Aceasta a fost bătută de propriul frate până a decedat

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ea și iubitul său urmau să-și unească destinele sâmbătă seară.

Viitorul soț a fost și cel care a sunat la 112, iar pentru a nu pierde timpul a decis s-o ducă personal la spitalul din Gura Humorului, urmând să se întâlnească pe drum cu ambulanța. Din nefericire, tânăra intrase deja în stop cardio-respirator, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru aceasta.

Soțul și-a pierdut cunoștința și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Tânăra de 24 de ani suferise o operație pe cord, iar medicii n-au mai putut face nimic nici pentru ea, dar nici pentru copil, fiind însărcinată în opt luni.

Citeste si: Moarte cumplită pentru doi tineri care au intrat cu motocicleta într-un camion

”Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, conform  obiectivdesuceava.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI